Vandaag geopend van 08.00 tot 14.00

Tandheelkundige behandelingen

Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein biedt een compleet pakket van behandelingen aan. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om uw gebit gezond te maken en te houden. Ook bieden wij verschillende cosmetische behandelingen aan, voor een mooi, stralend en wit gebit.

 • Periodieke controle

  De periodieke controles vinden een of twee keer per jaar plaats. De tandarts controleert tijdens deze afspraak uw gebit en tandvlees. Op die manier worden eventuele problemen tijdig ontdekt en kunnen we snel ingrijpen wanneer dit nodig is.

  Meer informatie >>

 • Gaatjes vullen

  Als u een gaatje heeft, is het van belang dat dit snel wordt gevuld. Gaatjes kunnen namelijk groter worden wanneer ze niet worden behandeld. De tandarts boort het gaatje weg en vult het vervolgens met composiet. Uiteraard kan dit onder verdoving.

  Meer informatie >>

 • Wortelkanaalbehandeling

  Kiespijn wordt meestal veroorzaakt door ontstoken tandweefsel. Ontstoken weefsel geneest helaas niet vanzelf, maar moet verwijderd worden door middel van een wortelkanaalbehandeling. De wortelkanalen worden dan schoongemaakt en gevuld, zodat de pijn verdwijnt.

  Meer informatie >>

 • Verstandskies trekken

  Verstandskiezen veroorzaken vaak problemen doordat ze scheef groeien of niet helemaal doorkomen. Ook zijn ze lastig schoon te houden, waardoor er snel gaatjes ontstaan. Om problemen te voorkomen, kan het nodig zijn om uw verstandskiezen te laten trekken.

  Meer informatie >>

 • Tandvleesbehandelingen

  Gezond tandvlees is essentieel voor gezonde tanden. Ontstoken tandvlees kan vervelende gevolgen hebben, zoals beschadigde of zelfs uitvallende tanden. Voorkom gebitsproblemen door uw tandvlees regelmatig te laten controleren.

  Meer informatie >>

 • Mondhygiëne

  Met een goede mondhygiëne kunnen de meeste gebits- en tandvleesproblemen voorkomen worden. Wij raden u daarom aan om elk halfjaar uw gebit professioneel te laten reinigen. Wij verwijderen dan bijvoorbeeld tandsteen en brengen fluoride aan.

  Meer informatie >>

 • Kronen en bruggen

  Ernstig beschadigde of ontbrekende tanden en kiezen kunnen goed worden verborgen door een kroon of brug. Dit zijn kapjes van porselein die over de beschadigde tand heen worden geplaatst, zodat uw gebit er weer netjes en volledig uitziet.

  Meer informatie over kronen of bruggen >>

 • Implantologie

  Wanneer u een tand of kies mist, kunt u kiezen voor een implantaat. Dit is een kunstwortel die in de kaak wordt vastgezet. Hierop plaatsen we een of meerdere kunsttanden, zoals een kroon, brug of een compleet klikgebit.

  Meer informatie >>

 • Tanden bleken

  Wanneer u niet tevreden bent met de kleur van uw tanden, kunt u ervoor kiezen uw tanden te laten bleken. Wij bleken uw tanden op een veilige en pijnloze manier en geven u weer een mooi, wit gebit.

  Meer informatie >>

 • Beugels

  Bent u niet tevreden met de stand van uw tanden omdat ze bijvoorbeeld niet helemaal recht staan? Bij Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein kunt u terecht voor verschillende soorten beugels voor een recht gebit.

  Meer informatie >>

 • Invisalign

  De onzichtbare Invisalign beugel zorgt snel voor een mooi en recht gebit, zonder dat iemand het ziet. De transparante, kleurloze bitjes zijn vrijwel onzichtbaar terwijl ze binnen korte tijd uw tanden corrigeren. Perfect op maat en minder pijnlijk dan traditionele beugels.

  Meer informatie >>

 • Parodontologie

  Bloedend, rood of gezwollen tandvlees kan duiden op een tandvleesontsteking. Voorkom tandvleesproblemen met een tijdige behandeling. Maak een afspraak voor een parodontitisbehandeling bij onze tandarts of preventieassistente.

  Meer informatie >>

 • Facings

  Met facings maken we uw gebit mooier en repareren we beschadigingen. Facings zijn geschikt om spleetjes tussen tanden op te vullen, de stand van uw tanden aan te passen en uw gebit witter te maken. We plaatsen zowel composiet als keramieken facings, afhankelijk van uw wensen.

  Meer informatie >>

 • Angst voor de tandarts

  Angst voor de tandarts komt regelmatig voor, bij zowel kinderen als volwassenen. Ons tandheelkundig team zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt dankzij onze jarenlange ervaring met patiënten met tandartsangst.

  Meer informatie >>

Afspraak maken bij Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein

Wilt u een afspraak maken Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein? Dat kan telefonisch via 020 6255 930 of online via het afsprakenformulier. Bent u nog geen patiënt bij ons? Schrijf u dan eerst in als nieuwe patiënt.

Adresgegevens

Amsterdamse Tandartspraktijk Leidseplein
Zieseniskade 20
1017 RT Amsterdam

020 6255930
Spoed: 020 6861109